Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Voor al uw bouw werkzaamheden

Herstelwerkzaamheden tuinmuur

Begin van het het jaar zijn wij werkzaam geweest in Vlijmen, waar wij herstelwerkzaamheden en aanpassingen hebben mogen uitvoeren aan een tuinmuur. Het resultaat spreekt voor zich..

Penanten met stalen koker bij Scenerybeauty te Drunen

Mooie penanten mogen metselen bij Scenerybeauty te Drunen. De penanten zijn niet gevoegd op verzoek van de klant. I.v.m. schilderwerkzaamheden

Stucwerk keuken te Drunen

Studentenwoningen te Delft

Begin juni zijn we begonnen op weer een mooi groot project. Ditmaal te Delft. Op het Pauwmolenterrrein te Delft is een toren voor studentenwoningen en appartementen voor jongeren ontworpen. Het grootste deel van de 285 eenheden is ondergebracht in de toren van 17 verdiepingen, de overige woningen zitten in de plintbebouwing. Hier zijn tevens gemeenschappelijke voorzieningen opgenomen en een beheerdersruimte. Onder het gebouw wordt een parkeergarage en een ruime inpandige fietsenstalling gerealiseerd. De buitenruimte voor de studenten is gemeenschappelijk, gelegen op het buitenterrein. Het plan ligt pal langs de A13, op steenworp afstand van de TU Delft.

Appartementencomplex met kantoorruimte te Zoeterwoude

Garage verbouwing te Drunen

Van garage naar slaapkamer incl. badkamer. In Drunen mochten wij voor een klant de garage ombouwen tot slaapkamer incl. badkamer. Het resultaat mag er wezen.

Verbouwing zolder tot slaapkamer incl. washok

Soms is het mooi om terug te kijken naar projecten uit "de oude doos" Deze zolder verbouwing is een project om trots op te zijn. Een "rommelzolder" verbouwd tot slaapkamer met inbouwkasten en washok.

Renovatie woonhuis Grotestraat te Drunen

Wat in Februari begon als een renovatie voor een dak, werd een volledige renovatie van het gehele woonhuis. Het woonhuis gelegen aan de Grotestraat te Drunen heeft de afgelopen maanden vele metamorfoses ondergaan. Het enigste wat er aan deze woning nog in originele staat is, is de gevel. Voor de rest is alles aan deze woning gesloopt en opnieuw opgebouwd. Er moet nog genoeg gebeuren, maar om u een kijkje te geven hoeveel werk er de afgelopen maanden is verzet, geven wij u een klein kijkje in deze woning.

Starters appartementen te Rotterdam

Op dit moment zijn wij hard aan het werk, aan de realisatie van ruim 500 starters appartement te Rotterdam. Het project genaamd "De Startmotor" is gelegen vlakbij het Zuidplein en Ahoy. Het project biedt ruim 500 betaalbare huurwoningen voor jongeren.

Particulieren verbouwing

Voor een particulieren klant hebben wij een aantal aanpassing mogen realiseren in hun nieuwe woning. Voor deze opdracht hebben wij de muur van de keuken gedeeltelijk verwijderd en afgewerkt. In de huiskamer hebben wij het plafon voorzien van nieuw stucwerk. Op de bovenverdieping is er van twee slaapkamers, een grote kamer gemaakt. Hier is een muur volledig verwijderd, en de deur dichtgemaakt. Ook hier hebben wij de kamers en het plafon voorzien van nieuw stucwerk.

Vervanging dak / Particulieren opdracht te Drunen

Bij een woonhuis gelegen aan de Grotestraat te Drunen, hebben wij een volledig dak mogen vervangen. Bij deze woning hebben wij het oude dak volledig verwijderd. Hierbij hebben wij een gedeelte van de gordingen moeten vervangen. Het dak is voorzien van nieuwe geïsoleerde dakplaten, panlatten en nieuwe dakpannen. Het resultaat mag er wezen.

Stucwerk particulier

Voor een particuliere klant te Drunen, hebben wij een woonkamer mogen voorzien van nieuw stucwerk. De klant heef de muur behang en tex klaar opgeleverd gekregen, zodat zij deze zelf naar eigen wens konden afwerken.

4 woongebouwen / appartementencomplexen te Krimpen a/d IJssel.

Prinsessenpark bestaat uit eigentijdse woongebouwen gelegen in een schitterend aangelegd park.

Zorgwoningen te Krimpen a/d IJssel. 

Deze zorgwoningen liggen gelegen in een schitterend aangelegd park.