Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Voor al uw bouw werkzaamheden

Keurmerk kwaliteitsvakman

Wij zijn trots want sinds Juni 2019 mag CK Totaalbouw het keurmerk Kwaliteitsvakman dragen.

Wat houd het keurmerk kwaliteitsvakman precies in?

Het keurmerk Kwaliteitsvakman is er omdat de vakman en de consument dezelfde wens hebben: aantoonbaar vakmanschap. De eisen waaraan de Kwaliteitsvakman voldoet, zijn in overleg met vakmannen en klanten vastgesteld. Keurmerk Kwaliteitsvakman beheert het keurmerk en regelt alles wat erbij komt kijken.

Wat heeft dit voor U als klant voor voordelen?

U weet dat u kwaliteit krijgt als u met de Kwaliteitsvakman werkt. Daar staat het keurmerk voor. U kunt rekenen op een servicegerichte vakman die duidelijke afspraken maakt en werkt met heldere offertes. Daarnaast krijgt u een jaar garantie op het werk, of langer. 

De kwaliteitsvakman wordt gecontroleerd !


Keurmerk Kwaliteitsvakman controleert regelmatig of een Kwaliteitsvakman nog aan de kwaliteitseisen voldoet. Hiervoor werken we samen met Keurhuis Nederland, een onafhankelijk bouwkundig advies- en inspectiebureau. Zo weet u zeker dat er altijd een deskundige is die het werk objectief bekijkt.


U kunt rekenen op de kwaliteit van de Kwaliteitsvakman. Want: als een Kwaliteitsvakman niet meer aan de eisen voldoet, mag hij zijn keurmerk niet houden. Hierbij spelen onder andere de klantbeoordelingen een belangrijke rol.